De slimme truc van full stack javascript ontwikkelaar dat niemand bespreekt

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Sysunite B.V. ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van dit klikken op een solliciteerbutton kom jouw in ons overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met je CV, LinkedIn profiel ofwel de CV bouwer mag antwoorden op de vacature aangaande Medior Full Stack Ontwikkelaar .

Full Stack Ontwikkelaar voor OpenStad, Amsterdam Opdrachtspecificaties Referentienummer: BTIT18295 Omgeving: Amsterdam Startdatum: z.s.m. Duur: 3,5 maanden Optie op verlenging: Ja Reeks uur per week: 32-36 Intakegesprek: Niet bekend. Sluitingsdatum: vrijdag 23 februari teneinde 09.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe ook niet worden meegenomen in dit selectieproces. BlueTrail is op zoek tot ons Full Stack Ontwikkelaar vanwege OpenStad voor 32 tot 36 uur ieder week. Opdracht/functie omschrijving: Ben jij ons enthousiaste Full Stack Ontwikkelaar? Vind je dit leuk teneinde software op maat te maken en te ontdekken of digitale middelen ingezet mogen worden teneinde Amsterdammers meer invloed te geven in hetgeen er in hun plaats gebeurt? Dan beschikken over wij voor OpenStad Stad ons boeiende opdracht vanwege je! OpenStad kan zijn een klein innovatieteam met de gemeente, het op maat interactieve webapplicaties bouwt in lopende participatietrajecten aangaande een gemeente, vaak in uitbreiding op traditionele inspraak. Het team zoekt versterking vanwege haar projecten. Het team over OpenStad heeft een gedaan maanden op fundering aangaande breedvoerig behoefte- en gebruikersonderzoek een ontwerp geschapen een platform "buurtbudget". Amsterdammers die ons activiteit willen regelen wegens hun nabijheid mogen in de toekomst op het platform op eenvoudige methode een aanvraag indienen wegens financiering aangaande hun idee; op dit platform kunnen verschillende buurtbewoners meepraten over de uitstippelen. Op basis met het functioneel en visueel ontwerp bouw je dit platform, in afstemming met een developer over OpenStad. Je programmeert front end en back end en vervaardigd daar waar mogelijk, toepassen van bestaande codes die dit team OpenStad weet heeft ontwikkeld. Behalve dit maken en testen betreffende prototypes verwachten wij van jou zodra developer dat je wanneer lid van dit team af en toe meedraait in kwalitatieve testsessies met bewoners en/of ambtenaren en bestuurders.

De Agile manier van werken uit zichzelf in het werken in 2-wekelijkse sprints. In het streven teneinde elke 2 weken wat live te zetten produceren we gebruik over een geavanceerde Continuous Delivery pipeline waar wij toepassen maken van componenten, bijvoorbeeld: Git, Sonar, Jenkins, Maven, Docker, Selenium in combinatie met geautomatiseerde deployments.

Je werkt hierbij ook niet enkel als ons schakel in het development team, maar raakt zelf verder gebrand teneinde frequent in contact te bestaan met de product-owner en/ofwel klanten teneinde daardoor inzicht te bijeenbrengen hetgeen gaat leiden tot productverbeteringen.

Een via te voeren wijzigingen overleg jouw betreffende een EBS –ontwikkelaars. Nader ben jouw verantwoordelijk wegens dit testen over een applicatie en dit begeleiden met een gebruikerstesten. Verder gaat jouw een gebruikersorganisatie begeleiden voor veranderingen.

– Ontwerpen / bouwen over een platform buurtbudget en testen ervan betreffende gebruikers ism een developer van OpenStad en een interaction designer (op basis over wireframes);

Onze uitdaging is om met onze IT oplossingen een bijdrage te leveren aan een efficiënt bouwproces en ongeacht een complexiteit, die laagdrempelig en intuïtief te maken.

Er bestaan werkervaring opgedaan betreffende eindgebruikers, zijnde niet organisaties, denk aan burgers, ondernemers en overige gebruikers (weging twintig%). Er zijn sexdating-sites affiniteit met maatschappelijke context met het platform dat deze / ze bouwt en met de eindgebruikers: Ambtenaren / Amsterdammers (weging 20%).

*U heeft aantoonbare werkervaring opgedaan in projecten waarbij hij/ze ook niet alleen technische oplossingen maakt op basis met coulissen en wireframes, maar ook meedenkt betreffende een interaction designer/UXer over visueel en functioneel ontwerp.

Vind je dit uitdagend om IoT toepassingen te ontwikkelen en die nader te innoveren? Kunnen wij jouw inzetten op ook front-end indien back-end development? Vervolgens kan zijn de Jong Duke op zoek tot je! 

You feel personally responsible for the goal that you pursue with your team, you take where necessary leadership to help your immediate colleagues to achieve the common goal and you have the social skills to fulfill this role.

Je bent in staat om zelfstandig keuzes te maken die binnen de kaders aangaande de Enterprise architectuur passen. Er bestaan expertise met zowel complexe projecten en systeemontwikkeling mits met beheertaken.

Lijkt dit je hetgeen teneinde bouw en technologie bij elkander te bezorgen? Vervolgens uitkijken we je! Met de opening betreffende de nieuwe VanMeijel-locatie in Eindhoven beschikken over wij verscheidene vacatures ter here versterking over een business unit Metacom Online.

Wij want you to be a team player and take responsibility for realization ofwel the work committed to in the sprintplanning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *